dissabte, 31 d’octubre del 2009

COMISSIONS AMBIENTALS EN EL COLE










Hola amics!!
Aquest curs passat 2008/9, es van crear en el cole dos comissions, en les que està representada tota la comunitat educativa, interessades en treballar per a que els nostres alumnes adquirixquen actituds i valors de respecte i compromís amb el medi ambient, i amb l'objectiu de fer la nostra escola sostenible.
Aquestos dos grups de treball són, la comissió ambiental, formada per professors, i el consell ambiental, format per, alumnes, professors, pares, regidor de medi ambient i tècnic de medi ambient de l'ajuntament. Us invitem a participar!!
Us vaig a resumir, algunes de les actuacions i activitats relacionades amb el reciclatge, realitzades el passat any per aquestes comissions.
- Vam crear la COLLA VERDA, formada per alumnes de 4t, 5é i 6é. S'encarreguen de passar per totes les classes , arreplegar tot el paper que tirem, i tirar-lo al contenidor corresponent per reciclar-lo.



- També el curs passat, vam començar a reciclar el plàstic. Són els mateixos alumnes els que reciclen el plàstic en les classes, i després l'alumne encarregat tira el plàstic al contenidor groc del carrer.
Açò, ho vam poder fer, gràcies a que l'ajuntament el curs passat ens va dotar de papereres blaves i grogues, per a totes les aules del centre.
Continuarem contant-vos més cosetes interessants del curs passat i d'aquest, ja que els nostres alumnes han començat en ganes de continuar treballant el reciclatge i amb moltes idees noves per a aquest any.

2 comentaris:

Merche Ariño ha dit...

MOLT BÉ OLIVIA!
PER SER LA PRIMERA ENTRADA QUE FAS, ESTÀ DE CATEGORIA (COM DIUEN AL MEU POBLE). ENHORABONA.

Unknown ha dit...

Vull felicitar a la comissió ambiental, però sobretot al fantàstic CONSELL AMBIENTAL (format per alumnes, que fan el treball dur) per la feina que fan! ENHORABONA !!!